Massages en Natuurlijke Producten

Ervaar de kracht van producten gegeven door de Aarde in combinatie met een massage. Oliën zijn verrijkt met door mijzelf verzamelde en gedroogde kruiden die ondersteunend zijn en afgestemd op wat op het moment van de massage nodig is. 

Vitalottes Zadendoosjes

Vitalotte is sharing her gifts with the world. Een klein zakje met door Vitalotte geoogste bloemenzaadjes, verpakt in een met natuurlijke materialen versierd brievenbusdoosje met daarin een kaart met een gedichtje. Ook is er nog een uniek bericht toegevoegd over zaden. De zaadjes kunnen gezaaid worden en daarnaast is het een oproep om onze eigen persoonlijke en unieke gifts (zaden) met de wereld te delen. De zadendoosjes zijn een prachtig geschenk om te geven. 

(Ontspannings) Massage

De kracht van natuurlijke olie in combinatie met een massage. Het creëren van ontspanning en het lichaam van daaruit laten herinneren wat de natuurlijke balans is. Een massage is een prachtige manier om spanning uit het lichaam te halen. De aandacht en aanraking zorgen ervoor dat het hele lichaam zich ‘gehoord’ voelt. Het masseren en kneden stimuleren de huid om goede stoffen aan te maken en giftige stoffen af te voeren. De warme en voedende olie die er gebruikt wordt versterken die toevoer en afvoer. Als je van massage een terugkerend iets maakt zet je een essentiele stap naar evenwicht.

De oliën zijn door mij zelf samengesteld met kruiden waarvan de basis een zuivere amandelolie is die ik voor de massages verwarm.

Aroma Touch Massage

8 Oliën worden één voor één op de rug aangebracht in een bepaalde volgorde en op ritmische wijze worden ze via de meridianen in gemasseerd. Een 2-tal oliën wordt ook nog via de meridianen onder de voeten aangebracht. Het is een ontspannende massage waarbij je op je buik op de massagetafel ligt.

De manier waarop de oliën worden aangebracht, in combinatie met de kracht van de oliën heeft een diepgaande werking. Ze dragen bij aan stress vermindering, versterken het immuunsysteem en hebben een gunstige invloed op ontstekingsreacties. Het creëren van ontspanning en het lichaam van daar uit laten herinneren wat de natuurlijke balans is. 

Massage Evenementen

Samen met Gherina van de Vuurst ben ik ook in te huren voor evenementen, congressen en festivals en feesten. Een massage is een verrassing die erg wordt gewaardeerd door festivalgangers, congresdeelnemers en ook bruiloftsgasten.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Dat kan ook via het contactformulier  

Vitalottes Natural Lipbalm

Deze lipbalm is gemaakt op basis van 100% natuurlijke ingrediënten. Bijenwas, cacao boter, amandelolie en essentiële olie. Heerlijk om je lippen te verzorgen en te beschermen op een natuurlijke manier.  

Vitalottes Zweedse Kruiden Tinctuur

Een prachtige anti virale tinctuur op basis van vele kruiden. Deze tinctuur is bloedzuiverend en ondersteunt het lichaam bij het ontzuren en ontgiften via de grote uitscheidingsorganen en is heel fijn te gebruiken ter ondersteuning van de spijsverteringsorganen. Enkele druppeltjes per dag in een kop thee of een glas water is voldoende voor een natuurlijke ondersteuning. De tinctuur zit in een 30ML flesje met een pipetje om te doseren. 

Vitalottes Echinacea

Een krachtige Tinctuur met een immuunstimulerende en weerstandverhogende werking. Enkele druppeltjes per dag in een kop thee of een glas water is voldoende voor een natuurlijke ondersteuning. Voor deze tinctuur heeft Vitalotte gebruik gemaakt van zelf geoogste bloem, bladeren, steel en wortels van de Echinacea/Zonnehoed. De tinctuur zit in een 30ML flesje met een pipetje om te doseren. 

Vitalottes Kristalzouten om zelf Sole te maken

Zoutkristalbrokken uit Oostenrijk. Dit prachtige hele en onbewerkte zout komt diep uit de Aarde en bevat elementen waaruit de zee, de Aarde en ons lichaam bestaat. Door een aantal zoutkristallen in een pot met water te leggen ontstaat er Sole waarbij de energie en mineralen aan het water afgegeven worden. De zoutbrokken kunnen in de pot met water blijven totdat ze zijn opgelost wat maanden tot een jaar kan duren na gelang de hoeveelheid kristlzoutbrokken. Door dagelijks een kleine hoeveelheid (theelepel) in een glas met water te drinken geven we ons lichaam een prachtige en natuurlijke aanvulling.